Algemene Voorwaarden

Wereld van de Haai - Gebruiksvoorwaarden

Welkom bij Wereld van de Haai! Deze website is bedoeld om informatie en educatie te bieden over haaien en hun leefomgeving. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden.

1. Inhoud

  • De inhoud van Wereld van de Haai, inclusief tekst, afbeeldingen, video's en andere materialen, is beschermd door auteursrecht en intellectuele-eigendomsrechten. U mag deze inhoud niet kopiëren, distribueren, wijzigen of gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wereld van de Haai.
  • Wereld van de Haai streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar garandeert dit niet. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies.

2. Gebruikersgedrag

  • U bent verantwoordelijk voor uw gebruik van deze website. U mag deze website niet gebruiken voor illegale doeleinden of op een manier die schade toebrengt aan de website of andere gebruikers.
  • Haatzaaien, discriminerende taal, pesterijen of ander ongepast gedrag zijn niet toegestaan op deze website.
  • U mag geen spam of ongevraagde e-mails sturen via deze website.

3. Links naar externe websites

Wereld van de Haai kan links naar externe websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van deze websites.

4. Wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden

Wereld van de Haai behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde gebruiksvoorwaarden worden op de website geplaatst en treden in werking op de datum van publicatie.

5. Toepasselijk recht

Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met het Nederlands recht.

6. Contact

Als u vragen heeft over deze gebruiksvoorwaarden, kunt u contact opnemen met Wereld van de Haai via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo Wereld van de Haai